Parturi-kampaamo RosAnjan tuotesarjat

Parturi-kampaamo RosAnja tarjoaa ainoastaan parasta, siksi löydätkin Parturi-kampaamosta ammattilaisten suosittelemia ja käyttämiä tuotteita.
Alan parhaat kampaamotuotteet löydät meiltä, sillä RosAnjassa on muun muassa seuraavien merkkien tuotteita:
Moroccanoil, Schwarzkopf, Sebastian, Cutrin, Id-hair ja DS -perfume free.

 

Moroccanoil

Moroccanoil tarjoaa innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita tuotteita, jotka auttavat kaikkia hiuslaatuja näyttämään kauniilta, terveiltä ja luonnollisilta.

Moroccanoil Treatment on aito ja alkupe­räinen uuden ajan painoton hiusöljy, joka loi alan pioneerina aivan uuden tuokategorian hiusmaailmaan. Se kehittyi nopeasti muoti- ja kauneusmaailman hittituotteeksi ja omaa tänä päivänä uskollisia käyttäjiä niin huippustailistien kuin A-luokan julkisuuden henki­löiden keskuudessa.

 

Korkeasta laadustaan kuuluisa Moroccanoil sisältää laajan valikoiman ylellisiä hiustuotteita, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Tuotteiden alkuperäinen hienoimpien raaka-aineiden yhdistelmä takaa niiden optimaalisen tehokkuuden ja lopputu­loksen.

Lue lisää Moroccanoilista täällä...

 

3D MEN by Schwarzkopf professional

Kampaajat ympäri maapallon ovat juhlineet yli vuosisadan ajan Schwarzkopfin innovaatioita. Vähempää ei voi odottaa tältä kansainväliseltä kampaajan tavoin ajattelevalta yritykseltä.

Schwarzkopf on olemassa kampaajia varten ja RosAnja on olemassa juuri sinua varten.

Lue lisää Schwarzkopfista täällä...

Sebastian professional

Muotoilua, rakennetta, kiiltoa ja hoitoa!
Sitä on Sebastian Professional. Föönaa, rutistele, suorista, kiharra, anna kuivua vapaasti, päästät vain luovuutesi valloilleen Sebastian hiustuotteiden avulla. Sebastian tuotteet edustavat huippustailistien vuosikymmenten kokemusta yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan sekä parhaimpiin raaka-aineisiin.

Sebastian Professional on ammattilaisten suosima salonkitason tuotesarja. Nyt helposti ja kätevästi Parturi-kampaamo RosAnjasta myös sinun hiuksiasi varten.

Lue lisää Sebastianin tuotteista täällä...

 

Muoto by Cutrin Professional

 

Cutrin lukeutuu Pohjoismaiden johtaviin ammattilaisten käyttöön suunniteltuihin hiuskometiikkamerkkeihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, arktisia raaka-aineita sisältävät tuottteet niin kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin.

Pohjoismaisen hennon hiuksen erikoisasiantuntija Cutrin tuntee tämän uniikin hiuksen tarpeet ja toiveet vuosikymmenten kokemuksella. Cutrin on räätälöinyt viisi erilaista tuotesarjaa korostamaan pohjoismaisen hiuksen kauneutta. Tuotevalikoima kattaa tuotteet sekä koti- että ammattikäyttöön.

Lue lisää Cutrin Professionalin tuotteista täällä...

 

Mé by Id-Hair 

Id Hair Mé– tuotesarja tarjoaa hiuksille hoitavuutta, suojaa sekä muotoilutehoa.

IdHAIR:n tuotevalikoimaan kuuluu kattava ja laadukas skandinaavinen valikoima hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Niiden valmistuksessa käytetään uusia innovaatioita ja parhaimpia raaka-aineita, jotka takaavat parhaan ja painottoman hoidon hiuksillesi. Muotoilutuotteet ovat kuuluisia toimivuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. 

Lue lisää IdHairin tuotteista täällä...

 

DS - Perfume free by SIM

DS on korkealuokkainen, kotimainen ja hajusteeton kampaamotuotesarja.

 

Erityisesti kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa DSn tuotteissa. Tämän takia kotimainen DS on kehittänyt korkealuokkaisen hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät jo entuudestaan hajusteyliherkkyydestä.

DS -tuotteiden kohdalla sanonta "vähemmän on enemmän" pitää enemmän kuin hyvin paikkansa. Tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet, jonka seurauksena tuotesarjasta löytyy ainoastaan raaka-aineet, joilla on selkeä funtio tuotteen toimivuuteen.  Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta tinkimättä. DS -tuotesarja on myös vegaaninen.

Lue lisää DS - Perfume freestä täällä...

Mikä tuote tai tuotesarja sopii juuri minulle?

Tule käymään liikeessä, niin autan mielelläni sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet.

Liljalaaksonkatu 5,
23500 Uusikaupunki

Liike avoinna:
ti - pe     9.00 - 17.00

la            8.00 - 14.00
ma          suljettu

Soita: 02-842 3788

Sähköposti: posti@rosanja.fi 

Seuraa somessa
  • Facebook logo