top of page

Parturi-kampaamo RosAnjan tuotesarjat

Parturi-kampaamo RosAnja tarjoaa ainoastaan parasta, siksi löydätkin Parturi-kampaamosta ammattilaisten suosittelemia ja käyttämiä tuotteita.
Alan parhaat kampaamotuotteet löydät meiltä, sillä RosAnjassa on muun muassa seuraavien merkkien tuotteita:
Schwarzkopf, Sebastian, Cutrin ja DS -perfume free.

Moroccanoil
Schwarzkopf
Schwarzkopf hiustenhoitotuotteet Uusikaupunki

3D MEN by Schwarzkopf professional

Kampaajat ympäri maapallon ovat juhlineet yli vuosisadan ajan Schwarzkopfin innovaatioita. Vähempää ei voi odottaa tältä kansainväliseltä kampaajan tavoin ajattelevalta yritykseltä.

Schwarzkopf on olemassa kampaajia varten ja RosAnja on olemassa juuri sinua varten.

Lue lisää Schwarzkopfista täällä...

Schwarzkopf logo
Sebastian

Sebastian professional

Muotoilua, rakennetta, kiiltoa ja hoitoa!
Sitä on Sebastian Professional. Föönaa, rutistele, suorista, kiharra, anna kuivua vapaasti, päästät vain luovuutesi valloilleen Sebastian hiustuotteiden avulla. Sebastian tuotteet edustavat huippustailistien vuosikymmenten kokemusta yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan sekä parhaimpiin raaka-aineisiin.

Sebastian Professional on ammattilaisten suosima salonkitason tuotesarja. Nyt helposti ja kätevästi Parturi-kampaamo RosAnjasta myös sinun hiuksiasi varten.

Lue lisää Sebastianin tuotteista täällä...

Sebastian professional logo
Sebastian hiustenhoitotuotteet Uusikaupunki
Cutri

Muoto by Cutrin Professional

Cutrin hiustenhoitotuotteet Uusikaupunki

Cutrin lukeutuu Pohjoismaiden johtaviin ammattilaisten käyttöön suunniteltuihin hiuskometiikkamerkkeihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, arktisia raaka-aineita sisältävät tuottteet niin kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin.

Pohjoismaisen hennon hiuksen erikoisasiantuntija Cutrin tuntee tämän uniikin hiuksen tarpeet ja toiveet vuosikymmenten kokemuksella. Cutrin on räätälöinyt viisi erilaista tuotesarjaa korostamaan pohjoismaisen hiuksen kauneutta. Tuotevalikoima kattaa tuotteet sekä koti- että ammattikäyttöön.

Lue lisää Cutrin Professionalin tuotteista täällä...

Cutrin Professional Logo
DS

DS - Perfume free by SIM

DS hiustenhoitotuotteet Uusikaupunki
DS pefume free logo

DS on korkealuokkainen, kotimainen ja hajusteeton kampaamotuotesarja.

 

Erityisesti kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa DSn tuotteissa. Tämän takia kotimainen DS on kehittänyt korkealuokkaisen hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät jo entuudestaan hajusteyliherkkyydestä.

DS -tuotteiden kohdalla sanonta "vähemmän on enemmän" pitää enemmän kuin hyvin paikkansa. Tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet, jonka seurauksena tuotesarjasta löytyy ainoastaan raaka-aineet, joilla on selkeä funtio tuotteen toimivuuteen.  Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta tinkimättä. DS -tuotesarja on myös vegaaninen.

Lue lisää DS - Perfume freestä täällä...

Mikä tuote tai tuotesarja sopii juuri minulle?

Tule käymään liikeessä, niin autan mielelläni sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet.

bottom of page