top of page

Parturi-kampaamo RosAnjan tuotesarjat

Parturi-kampaamo RosAnja tarjoaa ainoastaan parasta, siksi löydätkin Parturi-kampaamosta ammattilaisten suosittelemia ja käyttämiä tuotteita.
Alan parhaat kampaamotuotteet löydät meiltä, sillä RosAnjassa on muun muassa seuraavien merkkien tuotteita:
Sebastian, Cutrin ja We Promise

Sebastian

Sebastian professional

Muotoilua, rakennetta, kiiltoa ja hoitoa!
Sitä on Sebastian Professional. Föönaa, rutistele, suorista, kiharra, anna kuivua vapaasti, päästät vain luovuutesi valloilleen Sebastian hiustuotteiden avulla. Sebastian tuotteet edustavat huippustailistien vuosikymmenten kokemusta yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan sekä parhaimpiin raaka-aineisiin.

Sebastian Professional on ammattilaisten suosima salonkitason tuotesarja. Nyt helposti ja kätevästi Parturi-kampaamo RosAnjasta myös sinun hiuksiasi varten.

Lue lisää Sebastianin tuotteista täällä...

Sebastian professional logo
IMG-20240215-WA0011.jpg
Sebastian hiustenhoitotuotteet Uusikaupunki

Sebastian professional Seb man

"Sebastian Professional Seb Man on miesten hiustenhoitosarja, joka tarjoaa monipuolisia tuotteita moderneille miehille. Suunniteltu vastaamaan miesten erilaisiin hiustarpeisiin ja tyyleihin, Seb Man tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, jotka auttavat luomaan halutun tyylin ja pitämään hiukset terveinä ja hyvinvoivina. Sarja sisältää muotoilutuotteita, kuten vahvoja vahoja, mattapintoja ja kiiltoa antavia geelejä, sekä hiustenhoitotuotteita, kuten shampooja ja hoitoaineita.

Tutustu Seb Man -tuotesarjaan täällä...

Cutri
Cutrin hiustenhoitotuotteet Uusikaupunki

Muoto by Cutrin Professional

Cutrin lukeutuu Pohjoismaiden johtaviin ammattilaisten käyttöön suunniteltuihin hiuskometiikkamerkkeihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, arktisia raaka-aineita sisältävät tuottteet niin kampaamoalan ammattilaisten kuin kuluttajien tarpeisiin.

Pohjoismaisen hennon hiuksen erikoisasiantuntija Cutrin tuntee tämän uniikin hiuksen tarpeet ja toiveet vuosikymmenten kokemuksella. Cutrin on räätälöinyt viisi erilaista tuotesarjaa korostamaan pohjoismaisen hiuksen kauneutta. Tuotevalikoima kattaa tuotteet sekä koti- että ammattikäyttöön.

Lue lisää Cutrin Professionalin tuotteista täällä...

Cutrin Professional Logo
IMG-20240215-WA0009.jpg

CUTRIN AINOA

CUTRIN AINOA -tuotesarjasta löydät yksilölliset ratkaisut kaikkiin hiustenhoitotarpeisiin: volyymia erittäin hienolaatuisille hiuksille, syväkosteutta kuiville hiuksille, värisuojaa värjätyille hiuksille, rakennepaikkausta vaurioituneille hiuksille sekä syväpuhdistusta kaikille hiustyypeille. AINOA-tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja ne on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa Espoon tehtaallamme.

Tutustu Cutrin AINOA -tuotesarjaan tästä...

IMG-20240215-WA0004.jpg

CUTRIN VIENO on markkinoiden ensimmäinen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuotesarja herkälle hiuspohjalle. Hoitotuotteet sisältävät pohjoista lähdevettä, pohjoisen luonnon hiuspohjaa rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa ilman ylimääräisiä ainesosia. Sopii useimmille hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville.

Tuotesarja on kehitetty ja testattu Suomessa. Hoitotuotteet on valmistettu Suomessa.

Tutustu Cutrinin VIENO -sarjaan tästä...

CUTRIN VIENO 

Cutrin Bio+

IMG-20240215-WA0013.jpg

"Cutrin Bio+" on suosittu ja luotettu tuotesarja, jota käyttävät ammattikampaajat ja parturit ympäri maailmaa. Tämä erityisesti hiuspohjan hyvinvointiin suunniteltu sarja tarjoaa tehokkaita ja hellävaraisia ratkaisuja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. Cutrin Bio+ -tuotteet on kehitetty yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa ja ne sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ja tasapainottavat hiuspohjaa optimaalisesti. Olipa kyse sitten kuivasta päänahasta, hilseestä tai herkästä hiuspohjasta, Cutrin Bio+ tarjoaa ratkaisun, joka auttaa asiakkaita saavuttamaan terveemmän ja tasapainoisemman hiuspohjan sekä kauniimmat hiukset.

Tutustu Cutrin Bio+ tuotesarjaan paremmin tästä

IMG-20240215-WA0012.jpg

We Promise

"We Promise" on laadukas ja ammattikäyttöön suunniteltu tuotesarja, jota käyttävät ammattikampaajat ja parturit ympäri maailmaa. Tämä innovatiivinen sarja tarjoaa monipuolisen valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kampaajien ja partureiden tarpeisiin sekä asiakkaiden odotuksiin. "We Promise" -tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, innovatiivisista koostumuksistaan ja tehokkaista tuloksistaan. Ne auttavat luomaan upeita kampauksia, ylläpitämään hiusten terveyttä ja saavuttamaan ammattimaisen lopputuloksen jokaisella käyttökerralla.

Tutustu tuotesarjaan paremmin täällä...

We Promise

Mikä tuote tai tuotesarja sopii juuri minulle?

Tule käymään liikeessä, niin autan mielelläni sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet.

bottom of page